750 grammes
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A Foodie Froggy in Paris
29 février 2008

Daring Bakers Challenge : French Bread, Notre bon vieux Pain Français !

Daring Bakers Challenge : French Bread, Notre bon vieux Pain Français !
Already my 4th Daring Baker’s challenge, and the second one about bread ! After november’s potato bread , this month’s challenge was Julia Child’s French bread ! By the way, you might be surprised to learn that Julia Child, the Goddess of French Cuisine...
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25 février 2008

2 lectures Gourmandes de Vacances et 7 choses sur moi /2 Gourmet Holiday reading and 7 things you did not know about me !

2 lectures Gourmandes de Vacances et 7 choses sur moi /2 Gourmet Holiday reading and 7 things you did not know about me !
Copyright : FoodieFroggy I have been tagged by the talented Warda from “ 64sq ft kitchen ” who wanted to know 7 things about me. As I have already answered that “meme” some months ago, I have decided to post it again today. So, if you are a recent reader...
23 février 2008

Mes 6 tics et autres manies !

Mes 6 tics et autres manies !
Je me suis fait doublement taguer par C’est bon ça et 1000 feuilles de chou Voici mes 6 tics et manies. Si après cela, vous ne vous dites pas que je suis totalement à l’Ouest… 1- Je note tout ! J’ai une mémoire nulle mais nulle ! Alors j’ai des check-lists...
20 février 2008

Tarte au Chocolat et aux Noisettes Caramélisées, Chocolate and Caramelized Hazelnuts Tart

Tarte au Chocolat et aux Noisettes Caramélisées, Chocolate and Caramelized Hazelnuts Tart
If there was a contest for the « richest dessert » ever, this Chocolate and Caramelized Hazelnuts Tart would have won First Prize, hands down! But it is part of its charm : “to be eaten with moderation” does not mean "with frustration”. Moreover, unless...
16 février 2008

Enfin, ma critique du restaurant « Spring », At last, my review of Spring !

Enfin, ma critique du restaurant « Spring », At last, my review of Spring !
Date of dinner : october 2007. Résumé en français Un excellent repas dans une ambiance extrêmement décontractée, sans chichi, à l’image du Chef, Daniel Rose. Le repas était très fin, goûteux et surtout extrêmement frais : ici l’emphase est mise sur les...
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13 février 2008

Cette fois-ci, c’est une vraie Ile Flottante…This time, it is a real Floating Island

Cette fois-ci, c’est une vraie Ile Flottante…This time, it is a real Floating Island
Floating Islands with Pink Pralines and fresh Raspberry Coulis Ile Flottante, Pralines Roses et Coulis de Framboises A few days ago, I made a little joke to you with a false floating island , which was actually a savory appetizer. Remember ? Today, no...
10 février 2008

Un menu "chaud, chaud" pour votre Valentin, a "hot" menu for your Valentine !

 Un menu "chaud, chaud" pour votre Valentin, a "hot" menu for your Valentine !
Menu "Sexy/Spicy" Lime and Lemongrass Rum Punch/Punch Citron vert et Citronnelle Spicy Thaï Pomelos salad/Salade de pomelos Thaï épicée Seared Tuna Fillets, Orange-ginger Sauce/Steaks de Thon mi-cuits, Sauce Orange/Gingembre Asian style asparagus/Asperges...
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